› Organitzador

Associació Aprenem

› Cartell


Cartell correblau

›Patrocinador

Romakuruma Suzuki

› Col·laborador

Escola La Salle Comtal

› Amb el suport de

Run2Live BCN 7Sports Cultivar Gaes Miura Private Equity Fundació MRW SPALL Serralleria Solidària Decathlon TRAM Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona

› CorreBlau

› Sobre l'esdeveniment

El CorreBlau és més que una cursa solidària. Pretén ser el referent de la ciutat de Barcelona en difondre la inclusió escolar de l'alumnat amb autisme. És per això, que animem als corredors a gaudir de la cursa i de la seva contribució en defensa dels drets de l'alumnat amb TEA (trastorn de l'espectre autista). Pots trobar tots els detalls de la prova en aquest enllaç, així com també pots veure el recorregut en aquest altre enllaç.

El CorreBlau oferirà servei de guarderia el dia de la prova, de 09.30 a 11.30. Si hi estàs interessat, escriu-nos un email a info@7sports.es amb la següent informació: Nom del pare/mare/tutor, telèfon del pare/mare/tutor, nom del nen i edat del nen.

› Data i lloc de la cursa

El CorreBlau es celebrarà el dia 17 de novembre de 2019 al Parc del Fòrum , de Barcelona a les 10:00h.

› Inscripcions

Podeu realitzar la vostra inscripció Clicant AQUI.

El preu de la cursa és de 12€. D'aquesta inscripció, 7€ són destinats a pagar les despeses de l'organització i tenen la samarreta inclosa. Els altres 5€ serviran per impulsar un projecte d'inclusió escolar d'alumnat amb autisme dins del Projecte Construïm Capacitat que promou l'Associació Aprenem des del 2010 a tot el territori de Catalunya.

› Sobre l'Associació

L’ associació APRENEM per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista neix l’any 2006 per iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de reivindicar els DRETS dels seus fills i filles i per defensar una atenció adequada a la seva especificitat.

A Aprenem creiem en un futur on és possible la plena inclusió de les persones amb TEA i l’acompanyament integral a les famílies. Un futur on aquesta afirmació passi de l’ideal a la realitat, on es garanteixin els drets de les persones amb TEA i es disposi dels recursos i suports necessaris per a fer-ho possible.

Podeu contactar amb l'Associació mitjançant aquests enllaços:
Pàgina web
Twitter
Facebook
Instagram

› Donacions

Si desitges fer una donació per la causa, ho pots fer en la mateixa pàgina per inscriure's, només has de canviar la modalitat d'inscripció (la primera opció del formulari) a Dorsal Zero.

Moltes gràcies!

› Contacta

Si vols contactar amb nosaltres pots enviar un mail a info@7sports.es
© 7sports 2015