› Organitzador

Associació Aprenem

› Cartell


Cartell correblau

› Patrocinador Principal

Cierres Seguridad Bilma

› Patrocinador

Onat Fundation Miura Partners Fancyhaus

› Col.laboradors

TRAM Cultivar Serralleria Solidària Ajuntament de Barcelona Yamaha Borges De la Crem Neuraxpharm Consum Transvallas Zamora Veri

› Amb el suport de

Escola La Salle Comtal 7Sports

› CorreBlau

› Sobre l'esdeveniment


El Correblau premiat als II Premis Inclusius de l'Esport Català

UNS GUARDONS ORGANITZATS PER L'ONAT SPORTS FOUNDATION EN FORMA DE BEQUES QUE FOMENTEN I DONEN SUPORT A LA PRÀCTICA DE L'ESPORT INCLUSIU PER PART DE PERSONES, ASSOCIACIONS I EMPRESES COMPROMESES AMB AQUEST ÀMBIT ESPORTIU.

El CorreBlau El #CorreBlau és la cursa solidària per la Inclusió Escolar de l'alumnat amb autisme.

El Correblau és una activitat esportiva saludable, que afavoreix les relacions socials entre els/les assistents trencant mites i estereotips que es puguin tenir sobre el col·lectiu i fomentant l'apropament a la diversitat, la solidaritat, el compromís, l'esforç i sobretot, el fet de passar-ho bé.

El Correblau és més que una cursa solidària, és un referent de la inclusió a la ciutat de Barcelona. Tots els/les participants tenen un objectiu comú: compartir una bona experiència i arribar a la meta d'acord amb les capacitats i ritme de cadascú.

Un esdeveniment inclusiu que implica a tots/es els ciutadans/es de Catalunya a través d'una activitat esportiva, popular i solidària que destina els beneficis obtinguts a accions que fomenten la inclusió escolar.

Aquesta edició del Correblau serà en memòria de Sergi Mingote, que ens va deixar el passat 16 de Gener del 2021 en un ascens al K2. Ferm defensor de l'esport inclusiu, ens va deixar un llegat ple de valors pels que seguirem lluitant.

El seu exemple ens servirà de guia.

Pots trobar tots els detalls de la prova en aquest enllaç, així com també pots veure el recorregut en aquest altre enllaç.

› Data i lloc de la cursa

El CorreBlau es celebrarà el dia 14 de novembre de 2021 al Parc del Fòrum , de Barcelona a les 10:00h.

› Inscripcions

Podeu realitzar la vostra inscripció Clicant AQUÍ. També podeu veure la llista d'inscrits a aquesta cursa fent click AQUÍ.

Els preus de la cursa són aquests:
    Fins el 3 de novembre a les 23:59h:
  • 5K: 12€
  • 10K: 14€
    A partir del 4 de novembre:
  • 5K: 14€
  • 10K: 16€
Data límit d'inscripció 12 de Novembre a les 23:59h.

A què es destinaran els fons recaptats?

Volem fomentar la inclusió Escolar de l'alumnat amb autisme

Portar a terme ACTIVITATS FORMATIVES a mida dirigides als centres educatius amb la finalitat de millorar l'aprenentatge i l'èxit escolar dels infants i joves amb autisme.

Realitzar SUPORT i ACOMPANYAMENT a l'equip docent dels centres educatius i a l'alumnat amb autisme.

Portar a terme ACTIVITATS de SENSIBILITZACIÓ i conscienciació a les escoles i alumnat .

› Sobre l'Associació

Aprenem Autisme neix l’any 2006 per iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de reivindicar els DRETS dels seus fills i filles amb autisme i per defensar una atenció adequada a la seva especificitat.

A Aprenem creiem en un futur on és possible la plena inclusió de les persones amb autisme i l’acompanyament integral a les famílies. Un futur on aquesta afirmació passi de l’ideal a la realitat, on es garanteixin els drets de les persones amb autisme i es disposi dels recursos i suports necessaris per a fer-ho possible.

Podeu contactar amb l'Associació mitjançant aquests enllaços:
Pàgina web
Twitter
Facebook
Instagram

› Donacions

Si desitges ajudar a fer possible la inclusió escolar per l'alumnat amb autisme, ho pots fer en aquest enllaç.

Ajudan's a crear un futur on sigui possible la plena inclusió de les persones amb autisme i l'acompanyament integral a les seves families.


Aprenem Autisme està acollida a la llei 49/2002 pel que totes les teves aportacions donen dret a desgravació. Si voleu sol·licitar un certificat d'acreditació de la donació podeu contactar amb aprenem.gestio@gmail.com.

Moltes gràcies!

› Contacta

Si vols contactar amb nosaltres pots enviar un mail a info@7sports.es
© 7sports 2015