› El Cartell

Cartell de la segona edició de la cursa Entre Terres.

Entre Terres

› Inscripcions

Contacte

Si vols contactar amb nosaltres pots enviar un mail a c.c.collbato@hotmail.com

› Cursa Entre Terres 2019: 2ª cursa ciclista de Collbató

› Sobre l'esdeveniment

La Entreterres és la segona edició d'una cursa organitzada pel Club Ciclista Collbató i que tindrà lloc per les comarques del Baix Llobregat i de l'Anoia. La sortida i arribada serà a Collbató però en diferents ubicacions, es disposarà de pàrquing gratuït i en l'arribada servei de dutxes i neteja de bicicletes.

› Entorn

La Entreterres sortirà davant de La Cassola, al centre comercial de Collbató. Per deixar els cotxes es disposarà de pàrquing que esta situat davant del poliesportiu Marti Gil que és on finalitza la cursa. Es recomana deixar el cotxe al pàrquing, hi ha prou places i la sortida està a 900 metres, on es disposarà de dutxes i punt de neteja de bicicletes.
El recorregut tindrà lloc per senders i pistes de la Serra de Can Perelloch, Serra de Can Dolcet, Hostalets de Pierola, Roques Blanques, el Bruc... I sempre gaudint de l'incomparable entorn de la muntanya de Montserrat.

› Data de la cursa

La segona edició de La Entreterres es celebrarà el dia 8 de setembre de 2019 a les 8:00h.

› Preu

Els preus de La Entreterres 2019 són:
  • 25€ els no federats
  • 25€ els federats
Club Ciclista Collbató Ajuntament Collbató Álvaro Valserra Deporvillage Bon preu Bon Area La Cassola El forn del Poble Premium Energy Telecomunicaciones Reyes Terra i Aigua Jardineria

© 7sports 2019                             Educa Solucions