› La prova: Informació General

› Cursa Solidària

A la Entreterres també fem una crida a la solidaritat. Per això un euro de la inscripció ira dedicat el Centre d'Educació Especialitzada BALMES II.

› Club Ciclista

El Club Ciclista Collbató posa la seva màxima il•lusió i obstinació en l'organització d'aquesta cursa amb l'únic motiu que gaudiu pel que es demana als participants molta precaució durant el transcurs d'aquesta.

› Serveis

Tots els participants de La Entreterres podran disposar d’aquests serveis:
  • Avituallaments sólids i líquids, 2 en recorregut.
  • Servei de banys i dutxes a les instal·lacions de la pista coberta Martí Gil.
  • Servei de neteja de bicicletes
  • Avituallament final a l’arribada.

› La prova: Indicacions Sobre la Cursa

› La Entreterres 61K

Aquesta prova consta de 61 kms amb un desnivell positiu de 1700 mts, pensats per gaudir i com no ... patir una mica. Hi haurà 2 avituallaments i el dinar a l'arribada.

› Entrega de dorsals

La recollida de dorsals es farà el dissabte 7 de setembre a la tarda i el mateix dia de la cursa. Més endavant es donaran més detalls.

› Punt de trobada

Els participants s'hauran de presentar a La Cassola, al Centre Comercial de Collbató, el dia 8 de setembre amb el temps suficient per recollir el dorsal (en el cas que no l'hagi recollit abans). La prova començarà a les 8:00h.

› Reglament Entreterres

Consulta el reglament de la prova en aquest link.
Club Ciclista Collbató Ajuntament Collbató Álvaro Valserra Deporvillage Bon preu Bon Area La Cassola El forn del Poble Premium Energy Telecomunicaciones Reyes Terra i Aigua Jardineria

© 7sports 2019                             Educa Solucions