Els Nostres Clients

Ajuntament de Premià de Dalt

Ajuntament de Premià de Dalt

Organitzem i Gestionem una prova esportiva inserida dins el CAP DE SETMANA D´ULISSES. Un cap de setmana cultural i esportiu organitzat desde l'Ajuntament amb concerts, degustacions i proves esportives.

Dissenyem una prova LA ULISSES ATAC, amb un format diferent atenent el client.

Una cronoescalada amb sortides individuals en un format de lluita contra el Crono. Incorporem una classificació també amb el descens.

Gestionem i organitzem integralment tots els serveis de la cursa des dels dorsals, a les inscripcions, els premis, el cronometratge i el marketting esportiu de la prova.

Associació Aprenem

Associació Aprenem

L’associació Aprenem vol incorporar una prova esportiva oberta al públic en general per donar a conèixer la seva associació i el seu treball a la societat.

Gestionem integralment tots els serveis de la prova. Tramitem les inscripcions a través de la nostra plataforma. Cerquem patrocinadors i col.laboradors. Dissenyem dorsals i disposem tota la logística adicional perque tot estigui a punt el dia de la prova. Aprenem aporta el voluntariat desde la seva Associació aquell dia.

Dissenyem els recorreguts de 5k i 10k al voltant del fórum i Identifiquem els punts a tenir en compte del recorregut per la senyalització i ubicació del voluntariat.

La nostra capacitat de cronometratge amb l'equip tècnic propi de 7sports ens facilita tota la coordinació, de dorsal, inscripcions, classificacions i fa més atractiu i flexible el nostre servei.
Ajuntament Sant Hilari Sacalm

Ajuntament Sant Hilari Sacalm

Treballem conjuntament amb la regidoria d'esports per donar rellevància a la prova de Trail Running Les Guilleries Xtrail amb l'objectiu de donar visibilitat al turisme Esportiu en l'espai natural de Les Guilleries

La prova s'incorpora al circuit de curses de muntanya XtrailMarathon. Assessorem en la presa de decisions del marc de l'organitzacó i participem de tot el procés pre, durant i post-cura. Desde les inscripcións, fins a les classificacions finals.

Treballem en la imatge de la prova i aportem l'equip tècnic i personal pel cronometratge de la prova.

Les Guilleries Xtrail  actualment ofereix 3 recorreguts (des de la Marató, a la distància curta i la caminada passant per la Trail) i té en l'horitzó una participació superior als 700 inscrits.
Xtrail 3 Municipis

Xtrail 3 Municipis

Atenem l'organització després d'unes primeres edicions. Assessorem sobre els recorreguts per fer-los més atractius. Els redissenyem amb noves rutes i recol.loquem avituallaments.

Treballem i incidim en tota la logística de la prova, des de l'avituallament final al treball de xarxes socials.

En la darrera edició la prova ha crescut en nombre de participants i esperem consolidar aquesta pujada en la propera edició.
©2023 7Sports. Tots els drets reservats.

Search