La SantJaumenKa 2014
Patrocinadors
Fisio Manual
Centro Podología Premià Proserco Punt Terapèutic Rios Running Societat Cultural Sant Jaume Alfonso Torres Aimar Maresme Ajuntament Premià Catalunya Caixa Club Natació Premià Colibrí Sport DBike Ice power McDonald's

Sobre l'esdeveniment

La SantJaumenKa és una cursa popular impulsada per la Societat Cultural Sant Jaume que es desenvoluparà per la localitat de Premià de Dalt. Amb sortida i arribada al mateix Sant Jaume, la prova anirà pels indrets més significatius de la localitat.

Entorn

Premià de Dalt és una vila del Maresme amb una població d’aproximadament 10.000 habitants i amb una superfície de 6.5km2.

La SantJaumenKa visitarà els punts més emblemàtics de la localitat, com la Plaça de la Vila, la Ctra. de Premià, el Barri del Remei, la urbanització Les Pèrgoles, el camp de futbol i Puig de Pedra, fins a l’arribada a Sant Jaume.

Data de la cursa

La SantJaumenKa es celebrarà el dia 7 de juny de 2014.

Preu

El preu de La SantJaumenKa 2014 és de 12€.

Inscripcions

Les inscripcions estan tancades.

Reconeixements del circuit

Diferents reconeixements oberts del circuit on qui vulgui podrà estudiar el circuit per preparar-se per a la prova. Es recomana confirmar assistència a la organització. El calendari de reconeixements és aquest:
  • 4 de Maig
  • 11 de Maig
  • 25 de Maig

Contacte

Si vols contactar amb nosaltres pots enviar un mail a info@7sports.es