› Novetats

› 18/02/2016

Ja tenim el nou Cartell per la tercera edició de la SantJaumenKa 2016.

SantJaumenKa

› Sponsor Principal

La Tribu Urban Fitness és el nostre principal Sponsor per a la tercera edició de la SantJaumenKa 2016.

La Tribu

› Patrocinadors

amlsports Fersix Cronocheck VichyCatala Nutrisports

› La SantJaumenKa 2016: 3ª cursa popular de Sant Jaume

› Sobre l'esdeveniment

La SantJaumenKa 2016 és la tercera edició d'una cursa popular impulsada per Societat Cultural Sant Jaume que es desenvoluparà per la localitat de Premià de Dalt. Amb sortida i arribada al mateix Sant Jaume, la prova anirà pels indrets més significatius de la localitat En aquesta edició, la cursa tindrà 2 modalitats diferents que pots veure aquí.

› Entorn

Premià de Dalt és una vila del Maresme amb una població d’aproximadament 10.000 habitants i amb una superfície de 6.5km2.

LaSantJaumenKa 2016 sortirà devant de la seu de la Societat Cultural Sant Jaume, lloc privilegiat del municipi, i punt de reunió habitual de festes populars i que te espais amplis per a la recepció dels corredors, a més de la excepcional terrassa de la Granja Restaurant Sant Jaume. El recorregut d’aquesta edició es centra en els pas pels principals carrers del nucli antic, utilitzat com a eix la carretera d’enllaç, per unir el barri de Puig i Pedra i els carrers cèntrics del casc antic. Amb aquest canvi s’ha aconseguit reduir el desnivell (ara només de 50 metres) i aconseguir uns recorreguts més fàcils de seguir per al públic, esperant així una bona animació en diferents punts del recorregut, especialment al pas per Sant Jaume i pel Parc de La Fàbrica.

› Data de la cursa

La tercera edició de La SantJaumenKa es celebrarà el dia 22 de Maig de 2016.

› Preu

Els preus de La SantJaumenKa 2016 són:
  • 8€ fins el 27.03.2016
  • 10€ fins tancament d'inscripcions
L’organització es reserva la possibilitat d’oferir un cert número d’inscripcions presencials pel mateix dia de la prova o el dia abans a preus especials.

› Inscripcions

  • Realitza la teva inscripció en la SantJaumenKa 5k en aquest link.
Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /usr/home/7sports.es/web/lasantjaumenka/edicio2016/index.php on line 139

Contacte

Si vols contactar amb nosaltres pots enviar un mail a info@7sports.es

© 7sports 2015                             Albert Masmitjà