› El Cartell

Cartell de la setena edició de la SantJaumenKa.

SantJaumenKa

› Patrocinadors

Fersix Funciona Sensacions

› La SantJaumenKa 2022: 7ª cursa popular de Sant Jaume

› Sobre l'esdeveniment

La SantJaumenKa 2022 és la setena edició d'una cursa popular impulsada per Societat Cultural Sant Jaume que es desenvoluparà per la localitat de Premià de Dalt. Amb sortida i arribada al mateix Sant Jaume, la prova anirà pels indrets més significatius de la localitat. En aquesta edició, la cursa tindrà les modalitats que pots veure aquí.

› Entorn

LaSantJaumenKa 2022 sortirà devant de la seu de la Societat Cultural Sant Jaume (Premià de Dalt), lloc privilegiat del municipi, i punt de reunió habitual de festes populars i que te espais amplis per a la recepció dels corredors, a més de la excepcional terrassa de la Granja Restaurant Sant Jaume.

El recorregut d’aquesta edició es centra en els pas pels principals carrers del nucli antic, utilitzat com a eix la carretera d’enllaç, per unir el barri de Puig i Pedra i els carrers cèntrics del casc antic. Amb aquest canvi s’ha aconseguit reduir el desnivell (ara només de 50 metres) i aconseguir uns recorreguts més fàcils de seguir per al públic, esperant així una bona animació en diferents punts del recorregut, especialment al pas per Sant Jaume i pel Parc de La Fàbrica.

› Data de la cursa

La setena edició de La SantJaumenKa es celebrarà el dia 4 de juny de 2022 a les 20:30h..

› Preu

Els preus de La SantJaumenKa 2022 varien per trams en funció del nombre d'inscrits, aquests són:
  • 11€ pels dorsals entre 0 i 75
  • 14€ pels dorsals entre 76 i 150
  • 16€ pels dorsals entre 151 i 250
L’organització es reserva la possibilitat d’oferir un cert número d’inscripcions presencials pel mateix dia de la prova o el dia abans a preus especials.

› Inscripcions

  • Realitza la teva inscripció en la SantJaumenKa 2022 en aquest link.

› Sant Jaumenka Petits 2022

Com a novetat, tindrem aquest any la modalitat de petits perquè també puguin participar en aquesta cursa, per més informació feu click a la imatge.

Contacte

Si vols contactar amb nosaltres pots enviar un mail a info@7sports.es
Rios Running

© 7sports 2017                             Educa Solucions