La Santjaumenka

És la prova de Runnig de Premià de Dalt. El nom de la prinicipal entitat cultural del poble i desde 7sports en fem tota la Gestió de la Prova.
 
Un recorregut urbà i popular de 5k i 8k amb un recorregut molt amable i agraït que recòrrer els carrers més bonics del nostre poble, combinant els carrers del nucli antic ,amb avingudes amples i que fan fàcil la pràctica del nostre esport.
 
Una prova popular amb unes distàncies curtes i el maxim de categories per acostar el Running i la seva pràctica a la major part possible de la població.
 
La prova es cel.lebra normalment el 1r cap de setmana de Juny a les 20h del vespre. Un horari perfecte per gaudir de les bones temperatures del Juny i pendre un bon refresc o sopar en acabar a la magnífica terrassa del restaurant que hi ha a les nostres install.lacions.
 
Des de 7SPORTS dissenyem el recorregut, ens reunim amb les administracions, tramitem les inscripcions a través de la nostra plataforma, el.laborem una web específica, encarreguem els trofeus I ens fem càrreg de tot perque tot estigui a punt aquell dia.
 
Una prova amb curses infantils abans de les curses seniors i amb la màxima seguretat sense sortir de dins les instal.lacions de Sant Jaume.
©2023 7Sports. Tots els drets reservats.

Search