Organització Integral de la Prova

A 7SPORTS  ens ocuparem de tots i cada un dels aspectes per  l’organització integral de la teva prova.

Un cop et poses en contacte amb 7SPORTS, contactarem amb tu per concertar una entrevista. Escoltar-te i que ens trasmetis tot el que et porta a endagar un esdeveniment és una informació important per a nosaltres i ens ajudarà en el camí cap a l'objectiu final.
 
Demanem, gestionem i fem el seguiment dels permisos administratius. Control.lem tot el procés d'inscripció desde generar el teu formulari personalitzat fins al moment de dissenyar i repartir  els Dorsal, fer el cronometratge de la prova i entregar les classificacions.

Tindràs el teu propi usuari per consultar aquest espai sempre que ho desitgis.
 
Dissenyarem la teva imatge , la teva web i les teves xarxes socials per treballar en la creació de  de la teva marca i que sigui reconeixible  atractiva pels teus clients.
 
Cercarem els  patrocinadors i col.laboradors que puguin esdevenir una millora pel teu esdeveniment
 
Els  recorreguts  ben dissenyats i pensats perque el participant gaudeixi el més possible. Si cal els pensarem , i trepitjarem el terreny per crear-los. Si existeixen, els podem analitzar i aportar millores si son necessàries i identificar punts sensibles.  Marquem i desmarquem el recorregut amb professionalitat I cura dels detalls per la bona experiència dels participants.
 
Creem ambient a la sortida I arribada amb l´equip de so i l´speaker que millor s´adapti a les caracteristiques de l´esdeveniment I del public
 
Assegurances, ambulàncies… Amb la nostra llarga experiència en el sector, buscarem els millors recursos i conctractem al millor preu que hi al mercat,.
 
Junts podrem arribar tant lluny com ens proposem!

Inscripcions

Cronometratge

Creació de Web

Imatge

Xarxes Socials

Col·laboradors i Patrocinadors

Recorreguts

Speaker

Equip de só

Logística

Gestió de Tràmits

©2023 7Sports. Tots els drets reservats.

Search