Lles Xtrail

La LLES XTRAIL  és una prova de Trail Runnig d´alta muntanya que es disputa al terme municipal de Lles de Cerdanya.  Un petit poble del Pirineu Català que manté intacta l´essència de la vida a les muntanyes dels nostres abantpassats no fa pas tants anys.
Envoltat de pastures i prats magnígics i boscos de pi increïbles acull la sortida i arribada des del Refugi del Cap del Rec.
 
Un marc incomparable amb una sortida a 2.000mts d´alçada sorbre el nivell del mar ( un 70% del recorregut per sobre d´aquesta alçada), amb tots els serveis pels corredors, ampli aparcament , dutxes en finalitzar, restaurant, allotjament per passer el cap de setmana..
 
Desde Cap del Rec iniciarem els 3 recorreguts. Uns recorreguts amb les característiques tècniques i èpiques que només ens transmet l´alta muntanya.
 
Distàncies de 37k-21k-14k amb desnvilles que van dels 1.500mts als 600mts perque puguis escollir el que millor s´adapti a les teves característiques però sempre gaudint de la màgia del Pirineu.
 
El pas pels Llacs de La Pera i  el seu Refugi sera un record i una experiència difícil d´oblidar.
 
A més la prova permet per la multitu de de pistes accessories , fer un seguiment detallat de la prova per part dels acompanyants.
 
La prova es realitza al mes de Juliol.
©2023 7Sports. Tots els drets reservats.

Search