› El Cartell

Cartell de la vuitena edició de la SantJaumenKa.

SantJaumenKa

› Patrocinadors

Fersix Sensacions

› La SantJaumenKa 2023: 8ª cursa popular de Sant Jaume

› Sobre l'esdeveniment

La SantJaumenKa 2023 és la vuitena edició d'una cursa popular impulsada per Societat Cultural Sant Jaume que es desenvoluparà per la localitat de Premià de Dalt. Amb sortida i arribada al mateix Sant Jaume, la prova anirà pels indrets més significatius de la localitat. En aquesta edició, la cursa tindrà les modalitats que pots veure aquí.

› Entorn

LaSantJaumenKa 2023 sortirà devant de la seu de la Societat Cultural Sant Jaume (Premià de Dalt), lloc privilegiat del municipi, i punt de reunió habitual de festes populars i que te espais amplis per a la recepció dels corredors, a més de la excepcional terrassa de la Granja Restaurant Sant Jaume.

El recorregut d’aquesta edició es centra en els pas pels principals carrers del nucli antic, utilitzat com a eix la carretera d’enllaç, per unir el barri de Puig i Pedra i els carrers cèntrics del casc antic. Amb aquest canvi s’ha aconseguit reduir el desnivell (ara només de 50 metres) i aconseguir uns recorreguts més fàcils de seguir per al públic, esperant així una bona animació en diferents punts del recorregut, especialment al pas per Sant Jaume i pel Parc de La Fàbrica.

› Data de la cursa

La vuitena edició de La SantJaumenKa es celebrarà el dia 17 de juny de 2023 a les 20:15h..

› Preu

Aquest any La SantJaumenKa 2023 tindrà un preu únic:
  • 15€ per qualsevol participant
L’organització es reserva la possibilitat d’oferir un cert número d’inscripcions presencials pel mateix dia de la prova o el dia abans a preus especials.

› Inscripcions

  • Realitza la teva inscripció en la SantJaumenKa 2023 en aquest link.

› Sant Jaumenka Petits 2023

Com a novetat, tindrem aquest any la modalitat de petits perquè també puguin participar en aquesta cursa, per més informació feu click a la imatge.

Contacte

Si vols contactar amb nosaltres pots enviar un mail a info@7sports.es
Rios Running

© 7sports 2017                             Educa Solucions